the team
Γιώργος Τσούλης
Ο καταξιωμένος Chef Γιώργος Τσούλης αποτελεί σημαντική παρουσία στον κόσμο της γαστρονομίας για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια, έχοντας ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή εστίαση.

Μέσα από τις εμπνευσμένες συνταγές του, εκφράζει τη βαθιά του αγάπη για την Ελληνική μεσογειακή κουζίνα, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με σύγχρονα στοιχεία, δοσμένα μέσα από την προσωπική του, δημιουργική μαγειρική προσέγγιση.
Το κοινό τον ακολουθεί πιστά όχι μόνο μέσα από τη δουλειά του σε βραβευμένες κουζίνες εστιατορίων, αλλά και μέσα από τις δημοφιλείς του εμφανίσεις σε κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και μέσω της ενεργής παρουσίας του στα social media και της επίσημης ιστοσελίδας του giorgostsoulis.com, όπου μοιράζεται καθημερινά νόστιμες και εύκολες συνταγές.
Σε ηλικία μόλις 19 ετών, σημείωσε ένα σημαντικό ορόσημο: ως μέλος της ομάδας του εστιατορίου Hytra, απέσπασε το πολυπόθητο αστέρι Michelin. Το ταλέντο και η αφοσίωσή του έχουν αναγνωριστεί διεθνώς — οι οργανισμοί Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και Greek Taste Beyond Borders τον έχουν τιμήσει δύο συνεχόμενες χρονιές με τους τίτλους Chef της Χρονιάς, Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας, καθώς και με το Χρυσό Μετάλλιο Ποιότητας & Γεύσης.
Το πάθος του για την ελληνική κουζίνα αποτυπώνεται και στο πρώτο του βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο «Μα-Γυρεύοντας τις Εποχές», όπου εξερευνά εποχικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονη ματιά. Οι διεθνείς συνεργασίες του έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του, εμπλουτίζοντας διαρκώς τις τεχνικές και τη γαστρονομική του οπτική.

Αργύρης Σταυρόπουλος
Restaurant Manager

Παναγιώτης Μεγρέμης
Restaurant Manager

Βασίλης Τσούπος
Head Chef

Ξανθή Πάργα
Chef De Partie

Ανάργυρος Βεζύρης
Chef de Partie

Roweda Wojciech
Pastry Chef

Βασίλειος Θεοδωρόπουλος
Commis Chef De Partie



